Fælledby logo

300 besøgende til første åbent hus

Der var stor interesse blandt boligkøbere, da Fælledby åbnede dørene til bydelens første åbent hus-arrangement sidste søndag. Over halvdelen af de første 35 udbudte ejerboliger er nu reserveret, og over 2500 mennesker har skrevet sig på listen over interesserede købere og lejere.

Den første købsaftale i Fælledby er nu underskrevet, efter at bydelen afholdte første åbent hus-arrangement søndag den 9. juni, hvor 300 besøgende lagde vejen forbi for at se på plantegninger, priser og få en snak med Fællebys ejendomsmæglere fra Sweet-Homes.

Den store interesse resulterede i, at over halvdelen af de udbudte boliger blev reserveret indenfor de første dage. I første omgang er projektselskabet bag Fælledby gået i markedet med 35 ud af i alt 101 ejerboliger i den såkaldte Ejendom C4, som er placeret i bydelens nordøstlige nabolag med udsigt over og direkte adgang til den omkringliggende natur.

“Vi er positivt overraskede over, at så mange boligkøbere allerede nu har reserveret en bolig. Det vidner om den store interesse, der er for at bo tæt på både naturen og Københavns mange tilbud, og i vores samtaler med kunderne oplever vi, at de kan se sig selv i Fælledbys DNA og vision om at skabe en bydel hvor et godt naboskab og adgangen til grønne områder går hånd i hånd,” siger adm. direktør i Fælledby Erling Thygesen.

De første boliger forventes at stå indflytningsklar til juni 2025.

xxxtest

Boliger fra 63 til 188 kvm.
Ejerboligerne i ejendom C4 er ligesom resten af Fælledby opført med træ som det gennemgående materiale. Det gælder både de bærende konstruktioner og inventaret i selve boligerne, hvor der er valgt gulve, døre, vinduer og køkkener i træ af høj kvalitet.

Boligerne henvender sig til en bred målgruppe af både familier med børn, par, singler og 50+-segmentet med størrelser fra 63 til 188 kvm. og mellem to og syv værelser. Alle boligerne har enten altan eller terrasse, hvor der er udsigt til det åbne, grønne gårdrum eller den omkringliggende Amager Fælled.

Krav om et lavere ressourceforbrug
Fælledby har i udviklingen af ejendommen stillet krav om, at byggeriets leverandører skal bidrage til at mindske ressourceforbruget. Boligernes køkkener leveres her af den danske møbelproducent, Stykka, der som de eneste i Danmark har udviklet en såkaldt take back-ordning. Det betyder, at hvert eneste element i køkkenet nemt kan returneres til producenten efter endt levetid eller hvis boligejeren udskifter enkelte dele af køkkenet. Alle elementer har sin egen digitale tvilling på Stykkas digitale platform, som både mindsker fejl og spild i byggefasen og samtidig reducerer affaldsmængden ved at tage brugte produkter tilbage, forny og genbruge dem i andre køkkener.

Det samme gælder producenter af hvidevarer og sanitetsløsninger såsom vandhaner og vaskemaskiner. Her har Fælledby indgået et samarbejde med kendte producenter som Miele og Grohe med krav om, at også de skal tilbyde en take back-ordning, hvor produkterne i videst muligt omfang repareres og genbruges enten i Fælledby eller i andre byggerier.

“Som bygherre skal vi gøre alt, hvad vi kan, for at mindske affald og ressourcespild, og vi er glade for, at store producenter som Miele og Grohe har besluttet sammen med os at løfte denne dagsorden med helt konkrete tiltag. På den måde øger vi både cirkulariteten i byggebranchen, og vi giver samtidig slutbrugerne en konkret mulighed for at minimere deres eget ressourceforbrug fremover,” siger Erling Thygesen.

Lokal produktion af strøm

Ejendommen får en del af sin energi leveret fra solceller på taget, og den er forberedt til at kunne indgå i et såkaldt lokalt energifællesskab sammen med Fælledbys øvrige ejendomme. Det betyder helt konkret, at ejendommene i Fælledby på sigt kan dele energi med hinanden via lokal infrastruktur med solceller på tagene samt batteripakker, som kan lagre strømmen og levere den, når solen ikke skinner. Energifællesskabet skal fungere i tandem med det kollektive elnet, hvor den lokale produktion og lagring af energi vil aflaste elnettet og samtidig kunne trække på den kollektive strøm ved spidsbelastninger. Samtidig vil energifællesskabet kunne levere strømmen til en lav pris, som kommer beboerne til gode.

Både til eje og til leje

Sideløbende med ejendom C4, der udbydes som ejerboliger, opfører Fælledby en naboejendom, der udbydes som lejeboliger. De to ejendomme vil begge stå indflytningsklar i midten af 2025, og Fælledby forventer at starte udlejningen af den næste ejendom i slutningen af august.

“Vi har bevidst valgt at gå i markedet med både eje- og lejeboliger nogenlunde samtidig, sådan at vi kan appellere til en bredere målgruppe af boligsøgende. Både fordi, vi ved at markedet efterspørger begge boligformer, og fordi vi tror på, at det giver det bedste grundlag for en blandet by, hvor mennesker fra forskellige baggrunde og indkomstgrupper kan mødes og blive pionerer sammen med os i udviklingen af et stærkt naboskab og sammenhold i Fælledby,” siger Erling Thygesen.

Omkring halvdelen af Fælledbys boliger totalt vil blive ejerboliger og halvdelen lejeboliger. 25 pct. af boligerne bliver almene boliger.

Fælledby vil fremover invitere til åbent hus hver søndag frem til sommerferien og igen umiddelbart efter sommerferien. Åbent hus foregår i Fælledbys showroom og projektkontor, Fælledlab, på adressen Vejlands Allé 200, 2300 København S.

Interesserede kan kontakte Fælledbys ejendomsmægler, Sweet-Homes, og se salgsopstillinger på de udbudte boliger på www.sweet-homes.dk.

Se ejendommens informations- og salgsbrochure på linket her:

Fakta om Fælledbys ejendom C4:

  • En åben boligkarré fra tre til seks etager med varierede facader
  • 101 ejerlejligheder fra to til syv værelser mellem 63 og 188 kvm.
  • 2 erhvervslejemål
  • Fælledbys første nabolagshus i stueetagen, som bliver fælles for hele området
  • Bygningen er tegnet af ONV Arkitekter
  • Gårdrummet er tegnet af 1:1 Landskab
  • Opføres af totalentreprenøren Scandi Byg i modulbyggeri af træ
  • De første boliger forventes af være indflytningsklar til juni 2025

Seneste nyheder

300 besøgende til første åbent hus

Der var stor interesse blandt boligkøbere, da Fælledby åbnede dørene til bydelens første åbent hus-arrangement sidste søndag. Over halvdelen af de første 35 udbudte ejerboliger ...
Læs mere

Salg af de første ejerboliger er begyndt

Hjemmekontor med kig til trætoppene, kvalitetskøkken i moderne design og lyse trægulve, der føles lune mod fødderne? Det er nogen af de kvaliteter, som fremtidens ...
Læs mere

Fælledby fejrede placering af bydelens grundsten

Den 24. januar nåede opførelsen af Fælledby endnu en milepæl med placeringen af bydelens grundsten og en åbning af projektets byggelaboratorium, som skal teste fremtidens ...
Læs mere

Fælledby får byggetilladelse til de næste 103 lejligheder

Vandrehjemmet genanvendes De første beboere i Fælledby kan se frem til hyggelige opholdsarealer i stueetagen med både café, restaurant og plads til at mødes med ...
Læs mere

Vil du skrives op til en lejlighed i Fælledby?

Brug formularen herunder for at skrive dig på interesselisten.

Du hører fra os vedr. salg og udlejning af boliger, og vi informerer dig om udviklingen af bydelen generelt.

Interesse for opskrivning

Når du kontakter os, behandler vi dine personoplysninger, og afhængigt af din henvendelse, kan vi dele dine personoplysninger med vores samarbejdspartnere. Læs mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik, som du kan læse her: Privatlivspolitik for Fælledby.

Mød alle os i Fælledby