Fælledby logo

Cykel og metro

Fælledby byen

Bo i naturen – vær tæt på byen

Fælledby appellerer til mennesker, som gerne vil bo tæt på naturen, men som også har brug for at være tæt på byen. Måske drømmer du om at flytte på landet, men har arbejde i byen, så det ikke er muligt.

Måske bor du ikke længere sammen med dine børns anden forælder, og er nødt til at blive i byen for at være tæt på dem. Måske elsker du byens puls og ville kede dig, hvis du for alvor flyttede ud på landet.

I Fælledby får du landsbystemningen, og er med et hav af transportmuligheder tæt på de mange oplevelser og arbejdspladser, som Storkøbenhavn tilbyder.

Læs mere om den urbane landsby i Fælledby

Kom nemt til alt

Med kun seks kilometer på cykel fra Fælledby til Rådhuspladsen når du hurtigt byens pulserende liv og arbejdspladser. Vil du cykle på daglig basis, kan du glæde dig til en tur gennem Islands Brygge og gennem Amager Fælleds smukke græsenge.

Alt efter hvilket nabolag du flytter ind i, har du to metrostationer at vælge imellem ved Bella Center eller Sundby, hvor M1-linjen kører fra Vestamager til Vanløse. Her kan du komme til Kongens Nytorv, som forbinder dig med de andre metrolinjer. Via Nørreport får du forbindelse til S-tog, busser og regionaltog.

Skal du til udlandet, er du ligeledes tæt på lufthavnen. Vil du dele en bil eller parkere din egen, kan vi også hjælpe med det i vores parkeringshuse.

Fuld fart på cykelstien

Sophie og Mathias er gift og venter deres andet barn: Læs om alle os i Fælledby

”Min mand Mathias elsker at cykle! Han er en udstyrskonge, shopper altid nyt gear på nettet, og bruger Fælleden til at afprøve sin nye gravel bike mod Christianshavn. Hans rekord fra Wildersgade og hjem til mig og Sofus er 13 minutter.

Når babyen kommer, og vi skal på barsel, har han planlagt at slå endnu flere personlige rekorder på Fælledens cykelstier.”

Læs mere om Det gode liv i Fælledby

Parkering under jorden

Vi ønsker at begrænse mængden af biltrafik i Fælledbys tre nabolag, og placerer størstedelen af parkeringspladserne ved indgangen til Fælledby, hvor de fleste vil parkere bilen og fortsætte til fods.

Der kommer mindre parkeringskældre i de to nordlige nabolag,

Læs mere om det frie fællesskab i Fælledby

Læs mere om at være børnefamilie i Fælledby

Besøg Fælledlab

Skal vi dele?
Vi forventer, at en stor del af vores kommende beboere har et ønske om at have adgang til en bil, men ikke nødvendigvis ønsker at eje den. For at gøre en tilværelse uden bilejerskab attraktiv udvikler vi gode delebaserede alternativer.

I Fælledlab undersøger vi forskellige fordelagtige delebilsordninger som et tilbud til vores kommende beboere. Vi afsøger mulighederne for at etablere et partnerskab med en eksisterende operatør. Vi arbejder med præcisering af behov for mikro-mobilitetsløsninger og udvikling i et fase 1-projekt, der kan videreudvikles sammen med beboerne med afsæt i de første erfaringer.

Vi arbejder ligeledes med et parkeringskoncept, der giver privilegier til beboere med delebiler – fx bliver de få P-pladser på terræn forbeholdt delebiler. I Fælledby er det både det mest klimabevidste og det nemmeste at dele med hinanden.

Der er naturligvis også fuldt fokus på elbiler, ladestandere og andre CO2- reducerende tiltag.

Vi arbejder også med løsninger for at kunne etablere deleordninger for fx cykler og el-løbehjul med særligt fokus på at skabe en god pendlerhverdag til og fra metroen. Det kan også være relevant med ordninger for deling af elcykler eller ladcykler for tung transport, som man ikke skal bruge hver dag, men som kan erstatte det at leje en trailer eller bil.


Kig ind i Fælledlab,
og hør mere om vores tanker for deletransport

Vil du med til Odense?

Vincent, 32 år, arkitekt: Læs om alle os i Fælledby

I Fælledby bor mange forskellige mennesker, som er tiltrukket af visionen om en ny bydel i København, hvor man har gjort sig umage med at løfte både den arkitektoniske og den grønne profil.

At dele er en naturlig del af hverdagen. Vincent skal arbejde i Odense i næste uge, og taster en samkørsel besked ind i Fælledby-gruppen.

”Hej nabo

Skal du med til Odense på tirsdag? Jeg har booket en dele-elbil. Jeg kører kl. 7 og regner med at kunne køre hjem igen ved 15.30-16.

Giv gerne lyd, for hvis ingen vil med, tager jeg toget i stedet.

Ses, Vincent”

Læs mere om det frie fællesskab i Fælledby

Fælledby gåsti

Vil du skrives op til en lejlighed i Fælledby?

Brug formularen herunder til at vise din interesse for opskrivning til en lejlighed i Fælledby. Så snart vi åbner op for udlejning, vil du høre fra os.

Vi informerer dig også løbende om udviklingen i byggeriet.

Interesse for opskrivning

Når du kontakter os, behandler vi dine personoplysninger, og afhængigt af din henvendelse, kan vi dele dine personoplysninger med vores samarbejdspartnere. Læs mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik, som du kan læse her: Privatlivspolitik for Fælledby.

Mød alle os i Fælledby