Fælledby logo

Fem forslag til naturberigelse

Fælledby græsarel

Hjælp os med at passe på naturen

Med Fælledlabs biodiversitets princip #6 ønsker vi at signalere til dig som beboer, at vi lægger os i selen for at hjælpe naturen så vidt muligt inden, under og efter opførelsen af Fælledby.

Når du er flyttet ind, kan du hjælpe os med at løfte barren.

Se mere til arkitekturen i Fælledby

Naturberigelse
Her får du Fælledlabs fem forslag til naturberigelse, du som beboer kan føre ud i livet:

1. Plant hjemmehørende blomster
Ved at så forskellige blomsterfrø i krukker og i plantekasser med forskellig blomstring kan du hjælpe en række insekter og bier til føde på forskellige tidspunkter af året. Sørg for, at blomsterne er naturligt forekommende på fælleden.

2. Stil vand ud
På din altan eller i din have i Fælledby kan du med fordel stille vand frem til insekter og havens øvrige tørstige dyr. Husk at skifte vandet regelmæssigt.

3. Skab boliger
Kig ned i Fælledlab, og få hjælp til at bygge insekthoteller og redekasser, som vi vejleder dig i, hvordan du kan sætte op på din bolig.

4. Sten i haven
Er du en af de heldige, der får en have med til din bolig i Fælledby, kan du med fordel placere sten- og grenbunker i din have, som understøtter dyr og indsekter.

5. Solskærm og bær
Elsker du også solmodne sommerbær, kan en bærbusk vække lykke både for dig og for insekter, biller, fugle og bier. Busken giver læ, skygge og føde til de små venner.

Kig ind i Fælledlab, og få en snak med os om, hvordan vi passer på naturen i Fælledby. Hør mere om, hvordan du kan hjælpe til som kommende beboer i Fælledby

Vil du skrives op til en lejlighed i Fælledby?

Brug formularen herunder til at vise din interesse for opskrivning til en lejlighed i Fælledby. Så snart vi åbner op for udlejning, vil du høre fra os.

Vi informerer dig også løbende om udviklingen i byggeriet.

Interesse for opskrivning

Når du kontakter os, behandler vi dine personoplysninger, og afhængigt af din henvendelse, kan vi dele dine personoplysninger med vores samarbejdspartnere. Læs mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik, som du kan læse her: Privatlivspolitik for Fælledby.

Mød alle os i Fælledby