Fælledby logo

Vandrehjemmet genanvendes

Træet får nyt liv

Vidste du, at der tidligere lå et vandrehjem på grunden, som nu bliver genanvendt?

Hele trækonstruktionen fra vandrehjemmet bliver bevaret, og får nyt liv enten i det kommende byggeri i Fælledby, eller i andre danske bygge- og anlægsprojekter, ligesom vinduer, døre og solceller genbruges.

Se mere til arkitekturen i Fælledby

Møbler til hjemløse
og flygtninge

Møblerne fra vandrehjemmet er doneret til bl.a. Hellebro, en velgørende forening, der støtter og hjælper Københavns unge hjemløse med at skabe deres eget hjem.

Flygtninge i Greve Kommune har ligeledes fået møbler på lige fod med Himmelekspressen, et herberg for hjemløse mænd i Sydhavn.

Læs om det gode liv i Fælledby

Social impact

Det her er den største donation, vi nogensinde har fået, og det betyder, at vi kan hjælpe med at skabe nye hjem til over 60 unge.

Det er ’social impact’, der batter på så mange niveauer, og det støtter vores arbejde med at sikre, at de unge ikke får tilbagefald og fiaskooplevelser, når de flytter i egen bolig.

 

Læs mere om donationen og genanvendelsen

Eva Riedel, direktør for Hellebro.

Når naturen synger

Casper, 31 år, single, biolog, læser naturterapi: Læs om alle os i Fælledby

”Jeg er vild med tanken om genanvendelse af det gamle vandrehjem i byggeriets opførelse. Det forslår jo ganske vidst ikke så langt, men da jeg var en lille knægt og voksede op i Tørring, tog min farfar mig med til København for at se hovedstaden.

Vi boede på vandrehjemmet her på Amager Fælled og spillede skak sammen i fællesstuen om aftenen. Jeg elskede de stunder med min farfar. Det er som om, at han på den måde er flyttet med mig til Fælledby. Jeg har altid et skakbræt stående klar til minde om ham.”

Vil du skrives op til en lejlighed i Fælledby?

Brug formularen herunder til at vise din interesse for opskrivning til en lejlighed i Fælledby. Så snart vi åbner op for udlejning, vil du høre fra os.

Vi informerer dig også løbende om udviklingen i byggeriet.

Interesse for opskrivning

Når du kontakter os, behandler vi dine personoplysninger, og afhængigt af din henvendelse, kan vi dele dine personoplysninger med vores samarbejdspartnere. Læs mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik, som du kan læse her: Privatlivspolitik for Fælledby.

Mød alle os i Fælledby