Fælledby logo

Fælledbys børneliv

Børnenes Fælledby

Det skal være dejligt at være barn i Fælledby. Derfor bygger vi rammerne til en tryg og nærende opvækst for Fælledbys børn.

Vi bygger en skole og to daginstitutioner, og anlægger stisystemer i de bilfrie områder i og mellem de tre nabolag, så børnene nemt og sikkert kan komme omkring.

I Fælledby får man nemt venner, også hvis man er ny. Vi bor dør om dør, og finder på en masse sjove ting sammen. Nogle spiller basket, andre cykler ud på Fælleden, og bygger huler. Når ungerne har fri, drøner de hjem og får noget at spise, inden de mødes igen på en af legepladserne eller boldbanerne.

Læs mere om det frie fællesskab i Fælledby

Kom og leg med os

Børnene og de unge i Fælledby har rig mulighed for at være med til at sætte agendaen for fælles aktiviteter.

I Fælledlab inviterer vi til, at børn og unge engagerer sig i udviklingen af Fælledby. Både med hensyn til at hjælpe naturen og bæredygtige hverdagsløsninger frem i lyset og for at gøre kvarteret til et godt sted at være barn og ung.

Kig ind i Fælledlab, og få svaret. Hør også mere om at være barn og ung i Fælledby.

Fælledby skovområde

Eventyr på Fælleden

Marie eller bare Malle, går i 3. klasse i Fælledby Skole: Læs mere om alle os i Fælledby

Hele Maries verden er Fælledby. Hun kender hver en krog, og kunne ikke forestille sig et tryggere sted at vokse op.

De fleste børn i Fælledby ved godt, hvem Malle er. For hvor Malle er, er der som regel rart at være og eventyr i horisonten.

“Hej Toby og Malle – ska’ vi lege”? råber Magnus, der kører på sit nye smarte løbehjul. Marie hopper op på sit skateboard, og Toby får moslet et par af Maries gamle rulleskøjter på, der mindst er fire numre for store.

Det kilder i maven, når farten kommer op. Foran ligger fælleden. ”Kom lad os tage ud til hulen. Jeg har tre lakridser i lommen”, griner Malle.”

Læs mere om Det gode liv i Fælledby

Vil du skrives op til en lejlighed i Fælledby?

Brug formularen herunder til at vise din interesse for opskrivning til en lejlighed i Fælledby. Så snart vi åbner op for udlejning, vil du høre fra os.

Vi informerer dig også løbende om udviklingen i byggeriet.

Interesse for opskrivning

Når du kontakter os, behandler vi dine personoplysninger, og afhængigt af din henvendelse, kan vi dele dine personoplysninger med vores samarbejdspartnere. Læs mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik, som du kan læse her: Privatlivspolitik for Fælledby.

Mød alle os i Fælledby