Fælledby logo

Modulbyggerne fra Løgstør

Ansvarligt skovbrug

Den nordjyske modulbygger, Scandi Byg fra Løgstør, er Fælledbys første totalentreprenør på 351 boliger, som bliver Svanemærket og DGNB Platin-certificeret. Det sikrer, at du som beboer ikke alene får boliger med et lavt CO2-udslip, men også et sundt og godt indeklima. Scandi Byg anvender udelukkende FSC/PEFC-certificeret træ, og kan dokumentere, at de kun benytter træ fra ansvarligt skovbrug.

Læs mere om de tre nabolag

Bygger i nord og syd

Fælledby får tre nabolag bestående af i alt 2.000 boliger, hvor Scandi Byg i første omgang skal opføre 171 boliger i det såkaldte Nordøstlige nabolag og senere 180 studieboliger i det sydlige nabolag.

Læs om det gode liv i Fælledby

Modulbyggeri i træ

I den miljøvenlige tankegang egner modulbyggeri sig i høj grad som byggemetode, da vores produktion følger nøje tilrettelagte arbejdsgange og byggeprocesser, der sikrer et minimalt forbrug af ressourcer – både i materialer og energi – og samtidig sikrer en yderst høj kvalitet i byggeriet.

Peter Christophersen, projektchef hos Scandi Byg

Læs mere om denne entreprise i træ

Peter-Nordberg-Christophersen_Print-hvid

Peter Christophersen, projektchef hos Scandi Byg

Fælles værdier

Byggeriernes klimaaftryk er vigtige parametre for os, og derfor er det også vigtigt, at vi nu har fået en totalentreprenør med ombord, som har den fornødne viden herom.

Vi har rigtig gode erfaringer med Scandi Byg, hvor Svanemærket er en integreret del af produktionen. Ligeledes kan Scandi Byg varetage DGNB-certificeringer, så vi har rigtig mange fælles værdier.

Erling Thygesen, CEO for Fælledby P/S.

Læs mere om DGNB certificering af Fælledby her

Læs mere om, hvordan Svanemærket sikrer et godt indeklima i Fælledby

Vil du skrives op til en lejlighed i Fælledby?

Brug formularen herunder til at vise din interesse for opskrivning til en lejlighed i Fælledby. Så snart vi åbner op for udlejning, vil du høre fra os.

Vi informerer dig også løbende om udviklingen i byggeriet.

Interesse for opskrivning

Når du kontakter os, behandler vi dine personoplysninger, og afhængigt af din henvendelse, kan vi dele dine personoplysninger med vores samarbejdspartnere. Læs mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik, som du kan læse her: Privatlivspolitik for Fælledby.

Mød alle os i Fælledby