Fælledby logo

Indeklima

Svanemærket sikrer et godt indeklima

At Fælledby er Svanemærke-certificeret har betydning under byggeriets opførelse og senere for dig som beboer. Fx sætter certificeringen krav om et lavt energiforbrug under opførelsen af din bolig og strenge krav til kemikalierne i de materialer, der benyttes. Derudover skal der være en vis mængde tiltag, søger øger bæredygtigheden i produktet, for at kunne pryde sig med Svanemærket.

For dig som beboer sikrer Svanemærket dig et godt indeklima. Der er bl.a. krav til ventilation og fugtsikring, som man ofte kan få udfordringer med i ældre boliger. Der er krav til alt fra maling og fugemasse til isoleringsmaterialer, dampspærrer og gulve. Det giver en tryghed at vide, at flere af de for øjet usynlige parametre i din kommende bolig er gennemtænkt og i orden.

Det er også værd at bemærke, at DGNB-certificerede ejendomme har lavere omkostninger til varme og vedligehold end ældre bygninger.

Læs mere på Bygget til fremtiden

Vil du skrives op til en lejlighed i Fælledby?

Brug formularen herunder til at vise din interesse for opskrivning til en lejlighed i Fælledby. Så snart vi åbner op for udlejning, vil du høre fra os.

Vi informerer dig også løbende om udviklingen i byggeriet.

Interesse for opskrivning

Når du kontakter os, behandler vi dine personoplysninger, og afhængigt af din henvendelse, kan vi dele dine personoplysninger med vores samarbejdspartnere. Læs mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik, som du kan læse her: Privatlivspolitik for Fælledby.

Mød alle os i Fælledby