Fælledby logo

Flere vil bo sammen

Nye bofællesskaber

Efterspørgslen på fællesskaber i boligbyggerier er stigende.

Tal fra Danmarks Statistik viser, at knap 400.000 danskere nu bor i flerfamiliehuse eller bofællesskaber – en stigning på 31 % på 10 år.

Det tager flere af vores arkitekter højde for i deres design af boligformer i Fælledby.

Se mere til arkitekturen i Fælledby

På tværs af generationer

Vi tror på, at flere har lyst til at bo sammen på tværs af generationer i familien – enten i den samme lejlighed, som er lidt større, eller i hver sin lejlighed overfor hinanden, hvor man deler fællesarealer.

Det giver vores bofællesskaber mulighed for.

Søren Rasmussen, Indehaver af ONV Arkitekter.

Lune boller og hjælpende hænder

Sophie og Vibe blev venner i Fælledby: Læs om alle os i Fælledby

”Der er mange hjælpende hænder i Fælledby. Vores nabo er en ældre kvinde ved navn Vibe, som knuselsker vores søn Sofus, som var han hendes eget barnebarn.

Når vi sidder fast i et sent møde på arbejdet, sms’er vi til søde-Vibe. Så henter hun Sofus med hjem fra børnehaven, og sammen venter de på, at vi kommer hjem.

Nogle gange bager de boller, og andre gange går de ned og hilser på Casper, der ofte tænder op i bålfadet sammen med børnene om eftermiddagen.”

Vil du skrives op til en lejlighed i Fælledby?

Brug formularen herunder til at vise din interesse for opskrivning til en lejlighed i Fælledby. Så snart vi åbner op for udlejning, vil du høre fra os.

Vi informerer dig også løbende om udviklingen i byggeriet.

Interesse for opskrivning

Når du kontakter os, behandler vi dine personoplysninger, og afhængigt af din henvendelse, kan vi dele dine personoplysninger med vores samarbejdspartnere. Læs mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik, som du kan læse her: Privatlivspolitik for Fælledby.

Mød alle os i Fælledby