Fælledby logo

Velkommen
til Fælledby

Nu udvider vi København og gør det muligt for dig at flytte ind i en ny og lækker lejelejlighed tæt på naturen og med kun 6 km til Rådhuspladsen. Vi mener det, når vi siger, at vi både kan bygge en ny bydel til dig og passe på jorden på samme tid. Funderet i syv løfter sætter vi en ny standard for boligbyggeri i Danmark og resten af verden.

Alle os i Fælledby

Mange fortællinger venter på at blive fortalt i Fælledby

Læs mere

Malle

Vincent

Casper

Signe

Ib

Tina

Urban landsby

Med inspiration i landsbyens gadekær skaber vi en urban landsby tæt på både natur og byens puls.

En Landsby i byen

I Fælledby bor vi dør om dør i huse med forskellige størrelser, højder, former, arkitektur og med forskellige facadematerialer. Hver ø har sit unikke udtryk. 

De tre øer er bygget op omkring en bykerne med de højeste bygninger i midten. I kanten finder du de lavere by- og fælleshuse. Tagene er så vidt muligt grønne og fortæller deres helt egen fortælling.

I midten af bykernerne finder du gadekær, småsøer og andre små oaser, hvor beboerne mødes. Tag en café latte i hånden og slå dig ned. I Fælledbys grønne åndehuller går tiden lidt langsommere.

For at bekæmpe biodiversitetskrisen og klimakrisen er vi nødt til at gentænke vores byer fra New York til Singapore, så natur og by kan sameksistere og være hjem for alle livsformer.
Den buldrende urbanisering dikterer, at ca. 70 procent af klodens befolkning bor i byer i 2050, hvilket betyder, at vi rundt regnet skal bygge en ny by til 1,7 mio. mennesker – om ugen. Byen er et uundgåeligt faktum. Og hvis vi vil sikre naturbevarelsen, er det mere afgørende end nogensinde, at forholdet mellem byen og naturen bliver et både-og, frem for et enten-eller. Fælledby er et seriøst bud på, hvordan vi kan skabe den sameksistens midt i København, hvor vi både bygger og udvikler lokal naturrigdom samtidig.

– Signe Kongebro, partner i Henning Larsen Architects

Her bor jeg

Malle (Marie), 8 år, 3. klasse – læs mere om alle os i Fælledby

Hej! Jeg hedder Marie, men bare kald mig Malle. Jeg bor i et af de røde træhuse med min mor og far og lillebror Toby. Når vi har fri fra Fælledby Skole, skater vi ud på Fælleden og bygger huler. Men dem kan jeg altså ikke vise dig, altså hvis du er voksen! Det er børnenes sted.

Fælledby Løfte #3: Bygget til fremtiden

Læs mere om bæredygtighed

En stor del af Danmarks samlede CO2-udledning kommer fra byggebranchen, og det kan træbyggeri være med til at begrænse. Derfor er det vores mål, at Fælledby i videst muligst omfang skal konstrueres i træ, samtidig med at byggeriet lever op til de sikkerhedskrav, som brandmyndigheder m.fl. stiller. Boligfacaderne vil variere i udseende i form af fx tegl, træ og genbrugsmaterialer samt begrønnede tagflader og vilde bede i byrummene.

Læs mere om de syv løfter her

– Erling Thygesen, CEO of Fælledby P/S.

Boligfacaderne vil variere i udseende i form af fx tegl, træ og genbrugsmaterialer samt begrønnede tagflader og vilde bede i byrummene. 

Kom og besøg os i Fælledlab

Snart åbner Fælledlab

Vi glæder os til at byde jer indenfor og vise jer vores mange visioner for Fælledby.

En bydel i træ

I Skandinavien har vi de seneste årtier set flere træbydele vokse frem. Med Fælledby skriver Danmark sig ind i en seriøs bæredygtighedsfortælling om fremtidens byggeform med omtanke for klima, natur og biodiversitet.

I Fælledby har vi tilpasset arkitekturen til landskabet og ikke omvendt. For at skabe et nærende åndehul for mennesker, planter og dyr har vores arkitekter fra Henning Larsens Architects i samarbejde med landskabsarkitekterne fra MOE vævet byggeriet ind i naturen.

Det betyder, at naturen er mindre end to minutters gang væk fra alle boliger i Fælledby.

Det frie liv

Hvor mange boliger bygger vi?

Hvilket nabolag bygger vi først?

Kommer der daginstitutioner og skole?

Hvor høje bliver boligbyggerierne?

Hvornår kan jeg flytte ind i Fælledby?

Hvem er arkitekterne bag Fælledby?

Hvem skal bygge Fælledby?

Hvem skal jeg kontakte hvis jeg har spørgsmål?

Vil du skrives op til en lejlighed i Fælledby?

Brug formularen herunder til at vise din interesse for opskrivning til en lejlighed i Fælledby. Så snart vi åbner op for udlejning, vil du høre fra os.

Vi informerer dig også løbende om udviklingen i byggeriet.

Interesse for opskrivning

Når du kontakter os, behandler vi dine personoplysninger, og afhængigt af din henvendelse, kan vi dele dine personoplysninger med vores samarbejdspartnere. Læs mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik, som du kan læse her: Privatlivspolitik for Fælledby.

Mød alle os i Fælledby