Fælledby logo
Fælledby hjørne

En sjælden beliggenhed mellem by og natur

Ejendommen ligger i Fælledbys nordøstlige del med en skøn beliggenhed ud til det kommende rekreative område Vandpladsen.Fra det landskabelige gårdrum får du direkte adgang til Fælledens store naturområde, og stisystemer der leder gennem det grønne område mod Indre By eller videre ud gennem Fælledens nabolag. Ejendommen har sit eget fælleslokale, som kan bruges til fællesmiddage, beboermøder, lokale naturforeningsmøder, fødselsdage, sommerfester eller andre festlige begivenheder, ligesom der lægges op til et tæt naboskab på ejendommens mange naturlige mødesteder.
Fælledby område
Fælledby hjørne
Fælledby område

Lignende boliger

Er drømmeboligen ikke ledig? Find lignende boliger nedenfor.

I byggefasen har Fælledby sit eget besøgscenter og byggelaboratorium, hvor kommende beboere, naboer, arkitekter fra hele verden, ingeniører, håndværkere og biologer sammen skaber og tester bydelens løsninger på alt fra klimaaftryk til det gode naboskab.

Kom og besøg os i Fælledlab

Vil du skrives op til en lejlighed i Fælledby?

Brug formularen herunder til at vise din interesse for opskrivning til en lejlighed i Fælledby. Så snart vi åbner op for udlejning, vil du høre fra os.

Vi informerer dig også løbende om udviklingen i byggeriet.

Interesse for opskrivning

Når du kontakter os, behandler vi dine personoplysninger, og afhængigt af din henvendelse, kan vi dele dine personoplysninger med vores samarbejdspartnere. Læs mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik, som du kan læse her: Privatlivspolitik for Fælledby.

Mød alle os i Fælledby