Skip to content

Snart byder vi velkommen i nyt showroom

1. juni 2023

Vi har længe glædet os til at præsentere Fælledbys helt nye showroom og udstillingsområde. Her vil vi efter sommerferien byde velkommen indenfor i et eksempelbyggeri, hvor besøgende kan komme helt tæt på bydelens grundtanke og DNA.

Vi er ikke helt klar til at afsløre navnet og oplevelsen endnu, men du kan få et smugkig i videoen her, hvor vi går en kort tur i husets første etage.

Showroomet er opført i træelementer, der fremover vil huse en levende udstilling af planer, arkitektmodeller, videoer og plancher, som tilsammen fortæller historien om projektet – helt fra vision og koncept ned til de enkelte byggematerialer, som vi har valgt i designet af fx køkkener, vinduer og gulve.

Samtidig vil selve huset fremstå som eksempel på, hvordan vi arbejder med træ som det gennemgående materiale i alle Fælledbys kommende 2000 boliger. Her kommer vi til at teste en lang række facadetyper uden på huset og forskellige indretningsløsninger i huset forskellige rum.

Dertil bliver huset også arbejdsplads for Fælledbys organisation i byggeperioden, hvor medarbejdere og samarbejdspartnere vil have deres daglige gang. På den måde skaber vi et levende laboratorium, hvor vi kan se Fælledbys design komme til live, teste løsninger af, imens vi bruger huset, og bliver klogere på materialevalg og tage læringen med over i udviklingen af de endelige boligbyggerier.

Hele den oplevelse skal interesserede borgere og besøgende selvfølgelig inviteres med ind i. Derfor bliver stedet også en attraktion for Fælledbys kommende beboere, for branchefolk og for alle andre, som vil med ind i maskinrummet, når vi udvikler Københavns første træby.

Følg med efter sommer, hvor vi lancerer stedet officielt.